woensdag 24 januari 2018

Boldking #24

Boldking
www.boldking.com
Waarschijnlijk kent u de reclame wel. Ze verschijnen zo ongeveer op elk medium waar je als man naar zou kunnen kijken of luisteren. Zeg maar dezelfde mediums waar je ook altijd de reclames van bijvoorbeeld Second love vindt.

Het gaat over de reclames van Boldking.

Recent ben ik er ingetrapt. Althans, dat is eigenlijk niet helemaal het goede woord. Maar ik heb wel een Boldking starterspakket aangeschaft. Niks mis mee. Hij scheert niet minder dan Gillette en is vooral makkelijker schoon te houden. 

Boldking presenteert zich als een soort Robin Hood onder de scheermesjes. Geen Neymar, geen exclusieve clubs waar je mesjes met korting kan krijgen en de presentatie is misschien ook wat minder flitsend, maar daarentegen heb je betaalbare mesjes voor een keurige prijs (€ 10,00 voor 4 mesjes)

Of het echt goedkoper is? Geen idee. Want nog geen idee hoe lang ik er mee doe en daarnaast kun je Gillette regelmatig in de aanbieding kopen. Boldking wordt daarentegen wel netjes aan huis bezorgd, al zit je wel aan een abonnement vast (waar je overigens ook probleemloos direct weer vanaf kan).

Ik dacht ik probeer het gewoon een keertje. Waarom niet?

Oh ja, dit artikel is niet gesponsord.

Geen opmerkingen: