maandag 4 juni 2018

Weekoverzicht (22): Uitljes knappen, AVG en Nationaal Kamp

Na een week lang voetbalbloggen stonden er deze week weer andere dingen op het programma. Natuurlijk zit er altijd wel wat voetbal tussen, maar vooruit. Het ging ook over uiltjes knappen, AVG-Overkill en Nationaal Kamp Hattem. En dat laatste gaat het volgende week ook over.

#148 Feestdagen
Deze week besloot ik te beginnen met wat gebrabbel over feestdagen. Hoewel, de vraag 'Welke feestdag zouden we in Nederland kunnen toevoegen?' mag best een beantwoord worden.

#149 AVG-Overkill
En toen? Toen begon ik wat te brabbelen over de wetgeving rondom de nieuwe AVG. En het heeft ook best wel wat voordelen. Daar kwam ik tenminste achter.

#150 Uiltje Knappen
Vond ik zelf wel een aardig blogje deze week. Wist u waar het uiltje knappen vandaan komt? Na het lezen van dit artikeltje wel in ieder geval. 

#151 10x Slowakije tegen Nederland
In Trnava stond er weer een oefeninterland op het programma van het Nederlands Elftal. Natuurlijk besteedde ik daar wat aandacht aan.

#152 De vijfde maand
Vijf maanden alweer wordt er dagelijks geblogt op dit platform. En het gaat als een zonnetje. 

#153 Nationaal Kamp Hattem
De Hattemweek komt eraan. Wat dit precies inhoudt en is? Een klein voorproefje dan.

#154 10x Nederland tegen Italiƫ
En natuurlijk ook aandacht voor die andere interland van deze week. Nederland tegen Italiƫ. Nu een wedstrijd om de Keizers baard, maar wat een historie kennen deze twee landen, zeg...


Geen opmerkingen: