maandag 16 april 2018

De Kuip #106

De Kuip tijdens Feyenoord-FC Utrecht

Terwijl Ajax gisteren een uiterste poging deed om PSV van het landskampioenschap te weerhouden keek ik een potje in De Kuip.

De Kuip is in zekere zin als Lionel Messi. Ga er nog maar vaak naartoe (of in Messi's geval naar kijken), want voor je het weet is het voorbij en zie je zoiets moois nooit meer.

Als de plannen die Feyenoord City doorgaan kan het best wel eens voor het laatst zijn geweest gister. Ik kom namelijk maar zelden in De Kuip. Af en toe op uitnodiging. Maar als dit eens per jaar is dan is dat veel te noemen. 

Wel kreeg ik bijna een mooi aandenken mee. Ik had namelijk de ruststand en eindstand goed voorspeld. Eerlijk gezegd wilde ik 1-1 en 3-1 opschrijven. De dame voor mij deed dat echter al en ik besloot het achteraf juiste 2-1 en 3-1 te voorspellen.

Het shirt van Nicolai Jorgensen leek mij gegund te zijn. Hij kwam hem zelfs persoonlijk uitreiken. 

De winnaar heette Bart.

Ik was een van de drie meestervoorspellers. Maar niet de winnende.

Jammer. Want ik beloof dat ik hem had ingelijst. 

:-)

Geen opmerkingen: