vrijdag 16 maart 2018

Lente? #75

Whoehoe!


Het is gisteren voor het eerst gelukt. Het was al wel een tijdje zo dat ik vanaf kantoor wegreed, terwijl het nog licht was buiten. Maar thuiskomen voor het donker. Dat zat er nog niet in. Gisteren wel. Vooruit. De lantaarnpalen waren al wel aangesprongen en je kan met een beetje fantasie zeggen dat het heus wel iets schemerde. Maar ik vond het licht.


Weersverwachting Zwolle

En het is, meteorologisch of zoiets, lente. En dus gaan we van het weekend de tuin opknappen, buiten spelen, wandelen, de korte broeken strijken en natuurlijk een lange fietstocht maken. 

En helemaal aan het eind van de dag: Buiten zitten op het terras of in de tuin met een heerlijk koud biertje. Misschien zetten we zelfs wel de barbecue erbij aan. 

Heerlijk!

.. Dat waren fileberichten en dan nu gelijk door naar het weer. Ja, we hebben al wat mooie dagen gezien, maar dit weekend mag de muts toch nog een keertje van de kapstok, want het wordt erg koud. Plaatselijk zelfs -7 of -8. Een Elfstedentocht zal er niet meer komen, maar de winter krijgt nog een kort, maar zeer venijnig staartje.....

Hè? Maar? Wat?
Grom.....


Geen opmerkingen: