zondag 21 januari 2018

Weekoverzicht (3) Telefoonboek, Puzzels en de Klassieker

En dat was week 3. Of het nog vol te houden is? Natuurlijk. Het zou ook wat zijn als ik naar 3 weken al af zou haken. Het helpt wel als u als lezer af en toe reageert, berichten deelt of toch op z'n minst liked. En natuurlijk het gewoon leest. En daarom nog even een mooi weekoverzichtje.

#15 Telefoonboek
Jarenlang een boek schrijven dat niemand leest (terwijl het ooit echt een bestseller was). Natuurlijk ben je als auteur van het Telefoonboek ook blij dat eindelijk de stekker eruit gaat.

#16 Wat is een IPA?
De ober biedt heel vaak een IPA aan. En ik vroeg mij dan af wat dit precies was. En van de week besloot ik het uit te zoeken. Best interessant. Toch?

#17 Robin van Persie
Hoera! Weer een voormalige Eredivisieheld terug op het oude nest. Dat is een blogje waard!

#18 Dakgoot
Een artikel kan ook over de dakgoot gaan. Want die ga ik echt niet zelf schoon scheppen. Of toch wel?

#19 Puzzels
En hier is hij dan. Het antwoord op de moeilijke puzzel uit de AIVD-Kerstpuzzel. Pak een Monopolybord en een pion. Zet deze op Start. Vervolgens gebruik je de getallen achter Karel als het aantal vakjes dat je steeds verder mag. Aan het eind staat hij op een straat in.. Amsterdam. Ik verklap u dat Henk op een straat in Rotterdam uit komt. Ja, het is een bizarre puzzel.

#20 Klassiekerwoordzoeker
Maar dan een puzzeltje met een iets minder hoge moeilijkheidsgraag. De Klassieker is geweest, maar deze woordzoeker mag u nog steeds doen hoor!

#21 Klassiekermop
De meeste moppen over voetbal zijn flauw en overwegend saai. Deze vond ik wel grappig en ik kende hem ook nog niet. 

Geen opmerkingen: