zondag 24 juli 2016

Eindstand Tourpoule 2016

Drie weken kunnen soms voorbij vliegen. Ook de afgelopen weken gingen weer voorbij als een dalende Chris Froome die op zijn stang zit. Hoe leuk het allemaal ook is, er is altijd een moment dat de gele trui weer in het zwarte gat verdwijnt.

We hadden een Tour waar van alles en nog wat in zat en dat betekende ook weer een enerverende Tourpoule. Een verrassende winnaar en vooral veel gezelligheid in de topic waarin voorspelt kan worden.

Overigens blijft de top 3 van de Alltime topscorerslijst onveranderd. Arjan Hoeksma blijft de meest legendarische deelnemer met inmiddels 19 punten. Gevolg door Floris de Jonge (16 punten). Bart van Asperen completeert het drietal en is de enige deelnemer in de top 3 die nog nooit een eindzege op zijn naam mocht schrijven. Een mooie uitdaging voor volgend jaar. 

Met veel plezier was ik weer gastheer van deze poule. Iedereen bedankt voor het meedoen! De komende weken richt ik mij op het bedenken van een mooie prijs voor de winnaar én natuurlijk op het naderende voetbalseizoen die in het begin zware concurrentie krijgt van het sportieve geweld in Rio.


Eindstand Tourpoule 2016Geen opmerkingen: