woensdag 13 juni 2018

NonsenseCup met Brazilie naar WK #164

Nonsense Cup met Brazilie naar WK

Druk met allerlei andere zaken was het niet direct gelukt om de Nonsense Cup up-to-date te houden, maar inmiddels zijn we weer helemaal bij. De Nonsense Cup is in handen van Braziliƫ op dit moment en nog leuker: De Brazilianen nemen hem mee naar het WK!

Toen de Kroaten op 3 juni wakker werden waren zij nog in het bezit van de virtuele bokaal, maar aan het eind van de dag hadden Neymar en Firminho op Anfield gezorgd voor een Braziliaanse zege (2-0).

Zeven dagen later kon alleen Oostenrijk er nog voor zorgen dat de Nonsense Cup niet mee naar Rusland zou gaan. In het Ernst Happel Stadion waren de Oostenrijkers echter kansloos tegen de Brazilianen op stoom. Gabriel Jesus, Neymar (met een weergaloos doelpunt) en Phillip Coutinho zorgden ervoor dat het 0-3 werd in Wenen.

De Est Tamm (drie treffers) is nog altijd de topscorer van de Cup, maar Neymar staat inmiddels ook op twee doelpunten. De Brazilianen starten op 17 juni in Rostov het WK en dan gaat het avontuur van de Nonsense Cup ook weer vrolijk verder.

Voor een compleet overzicht van de Nonsense Cup, klik hier!


Geen opmerkingen: