maandag 8 januari 2018

Speld 2.0 #8

Van een onzer verslaggevers
ZWOLLE - Een handvol bezoekers van het pannenkoekenrestaurant 'Met Spek en Peren' werd gisteren onaangenaam verrast. Na het eten van een heerlijke pannenkoek kwamen zij er al snel achter dat de buitenwereld voor hun gesloten was.

Lies Jansen en haar kinderen waren een van de slachtoffers. 'Het was heel vreemd. We kwamen gezellig binnen met het hele gezin en aten heerlijke spekpannekoekjes. Toen we na het betalen wilden vertrekken zagen we een groot bord met GESLOTEN op de deur. Zo makkelijk we naar binnen konden, zo moeilijk was de weg naar buiten.

Ook Mo, die samen met een collega snel een pannenkoek met stroop wilde lunchen, moest ongewild langer blijven in het restaurant. De pannenkoek was prima, maar daarna was ook voor ons de buitenwereld gesloten. Pas 's avonds opende de weg naar buiten zich weer naar ons.

Eigenaar Piet Offertje is zich van geen kwaad bewust. 'Zo werkt dat nu eenmaal. Zo snel wij het restaurant opengooien dan sluit de buitenwereld zich. Die bordjes werken gewoon zo. Het is al jaren niet anders'

's Avonds rond 21:00 sloten de restaurantmedewerkers de tent en verscheen tot hevige emotie van velen de term OPEN in plaats van GESLOTEN op het bordje. De slachtoffers vlogen naar buiten waar ze eventueel ongeruste familie en vrienden weer in de armen konden sluiten.
Pannenkoek Restaurant met Spek en Peren

Geen opmerkingen: