donderdag 11 januari 2018

Promotiekanalen #11

PromotiekanalenEr is wel eens wat onduidelijkheid over blijkbaar en dus dacht ik er maar eens een artikeltje aan te wijden. Zodat iedereen weet waar ze de updates van Hendrie Zijn Grote 365 Dagen Bloggen Contest kunnen vinden. Want dat is de vraag. Men mist de updates omdat niet helemaal duidelijk is waar de updates verschijnen. Nou, let op!

  • Het makkelijkst is om gewoon dagelijks www.hendrieschrijft.nl te checken. Zolang ik doe wat ik hoor te doen (en ik beloof het nog steeds niet 100%) verschijnt daar dagelijks een vers artikel. Geen updates nodig dus.
  • Op Facebook bestaat er een eigen pagina van Hendrie Schrijft. Namelijk hier. Op deze pagina komt er een dagelijkse update met het nieuwste artikel. Niet dus op mijn eigen Facebookpagina.
  • Want misschien zit niet iedereen te wachten op dagelijkse updates van mijn zelf gekozen challenge en omdat ik toch wel met iedereen vriendjes wil blijven komt er op mijn eigen Facebookpagina (en die is hier) alleen een weekoverzicht op (meestal) zondag. Of - heel soms - een artikel die ik zelf heel erg leuk vind en die met de rest van de wereld gedeeld dient te worden.
  • Dan hebben we nog Twitter natuurlijk. Op @hkiers komen ook alle updates die verschijnen op Hendrie Schrijft. Twitter volgen is wat betreft de beste manier, want daar verschijnt alles.
  • Verder heb ik nog Instragram én Pinterest, maar daar zal wat betreft 365 dagen bloggen niet heel veel op verschijnen. Hooguit bij uitzondering.
Zo, bent u ook weer bij.

Geen opmerkingen: