Liveblog Eredivisievoospelcompetitie 2020

Voorspellingen Hendrie Schrijft Voorspelcompetitie

13-5-2020
Het was een zware opgave, maar de overkoepelende organisatie van de Eredivisievoorspelcompetitie van Hendrie Schrijft is eruit. Na bij iedereen ruggespraak te houden wat te doen heeft de organisatie de KNVB-methode toegepast en een totaal ander besluit genomen. De Hendrie Schrijft Eredivisievoorspelcompetitie zal de boeken in gaan als 'never happened'.

Toch jammer, want een aantal onwaarschijnlijke voorspellingen (in de volksmond ook wel Grillburgers genoemd) kwamen uit. Feyenoord City gaat niet door bijvoorbeeld. Het is verder weg dan ook. Feyenoord eindigde op de derde plek, al was dat niet heel gewaagd. Gonzalo Garcia Garcia sneuvelde als trainer. Maar wel nadat het seizoen al nietig verklaart was.


Wie weet volgend jaar weer nieuwe kansen. Maar bedankt voor de deelname!

24-1-2020
Een eerste hulde voor de voorspellers. Een ding wisten ze zeker: PSV gaat de beker niet winnen. En zo geschiedde, want NAC schakelde de dolende Eindhovenaren gisteren uit. Een resultaat waar niets op af te dingen was. De veelgenoemde clubs Ajax en AZ zijn nog wel in de race. Feyenoord, ook een kanshebber blijkt, moet nog even afrekenen met Fortuna Sittard dinsdag. Hopelijk is de mist dan opgetrokken.

23-1-2020
Welkom op het liveblog van de Eredivisie Voorspelcompetitie. Klik hierboven om alle voorspellingen te zien. Zoals hier vermeld is vraag 10 komen te vervallen, al zijn ze prima en leuk om terug te lezen. Mochten er punten te verdelen zijn, dan is op deze pagina te zien.

Geen opmerkingen: