maandag 10 juni 2019

Vanaf de zolderkamer (2)

De maand mei is alweer een paar dagen voorbij en dus is het tijd om u bij te praten over het wel en wee op dit blog. Een maand waarin ik slechts drie artikelen telde. Dat zijn er eigenlijk wat te weinig. Het idee is minimaal vier artikelen per maand. Eéntje per week dus. Met een beetje regelmaat. 

Keihard gezakt dus.

Gelukkig heb ik mijn eigen maatstaven voor dit blog en die zijn zo bewegelijk als ik dat zelf wil. Dat maakt het een stuk makkelijker.

De maand mei had met de verkiezingen (totaal niet benut) en het Songfestival (wel benut) best wat potentiële onderwerpen. Maar het blijft simpel: Tijd om te bloggen is er gewoon niet altijd als je ook nog een 40-urige werkweek draait en je gezin tevreden wilt houden. Daarnaast mist dit blog vanaf april natuurlijk de voetbalgerelateerde blogs die gepubliceerd worden op De Voetbalpen (Nonsense Cup niet meegerekend).

Leuke bezigheden voor de maand juni zullen vermoedelijk in de weg staan dat deze maand een hoge blogfrequentie zal kennen. Al is het natuurlijk nog wel de bedoeling dat u regelmatig wat voorgeschoteld krijgt. In juli staat natuurlijk op z'n minst de Hendrie Writes Tourpoule op het programma.

Best bezochte blog: Songfestigevalletjes

Geen opmerkingen: