zondag 31 mei 2015

Maandoverzicht mei 2015

Nog een paar uur en dan kan er ook een streep onder de maand mei van het jaar 2015. Een mooie maand. Waarom? Dat verklapte de tuinkabouter van kalenderweek 21 natuurlijk. En er werd nog veel meer leuks geplaatst deze maand. Een overzicht!

Ook kalenderweek 18, 19, 20 en 22 kenden natuurlijk weer een Fijn Weekend wens van de tuinkabouter. 

Hoewel ik probeer het onderwerp voetbal te vermijden en zoveel mogelijk probeer te verplaatsen naar De Voetbalpen, ontkwam ik bij het schrijven van het eerste weekendblog van deze maand niet aan dit onderwerp. Als Zwollenaar mag je een finaleplaats van de plaatselijke FC niet onvermeld laten op je blog. Come on, PEC stak het elftal, dat de finale verloor, een hart onder de riem. Ook cynisme rondom de bekerfinale was een extraatje voor de voetballiefhebbende lezer. 

Een week later een heel ander onderwerp. Tetris, FIFA en zelfs hele pretparken met computerspelletjes waren het onderwerp in Gamen.

Toen ontbrak het weekendblog een weekje. In een weekend dat wee├źn en puffen centraal stonden zag ik geen mogelijkheid om een enigszins samenhangend verhaal te produceren. Een week later onthulden wij de naam van onze knappe dochter in Welkom.

De maand vloog echt voorbij, want gisteren werd nog op de valreep 40 dagen zonder Facebook geplaatst. Het laatste blogje van mei 2015.

Stats: In een van de tuinkabouterfoto's kwam een Maxicosi voor en in de volgende de naam van onze kersverse dochter. Beide posts waren goed voor een dubbel aantal bezoekers ten opzichte van de andere tuinkabouters. Om nog maar te zwijgen van het verhaal Welkom. Die tikte de 400 bezoekers aan en dat is uitgesproken veel voor dit blog. Het is vaker opgevallen. Schrijf over trouwen of baby's en je bezoekcijfers vliegen verhoudingsgewijs de pan uit.
Gelezen deze maand Drugspand op Metropaul bleef deze maand hangen. Lezen dus!

Klassieker op dit blog Nog een keer voetbal dan. In de maand dat Ajax 20 jaar geleden de Champions League won mag Het onbetaalbare puntertje van 5 euro best onder de aandacht gebracht worden.


Geen opmerkingen: