donderdag 30 april 2015

Maandoverzicht April 2015

En dan is opeens ook april 2015 onderdeel van het geschiedenisboek. Een maand waarin er uiteraard weer volop geblogd werd. Een overzicht wat u in deze maand had kunnen missen op dit blog, maar wat dus dankzij dit overzicht niet gebeurd!

Uiteraard begon april met de tuinkabouter van kalenderweek 14
Een terugkomend ritueel uiteraard in week 15, 16 en 17

Een dag later kon u lezen hoe de schrijver van dit blog (en dat ben ik, mocht u dat gemist hebben) zich als een ezel voor de tweede keer aan dezelfde steen wist te stoten in het artikel Mooie snoetjes.

Niks leuker als enkele medebloggers in het zonnetje te zetten. In Aanraders (2) heb ik er een aantal aanbevolen. Ik vind het leuk om deze bloggers te lezen. Hopelijk heb ik ze aan een paar extra lezers kunnen helpen.'

Halverwege de maand ging het in over tosti's en groots en meeslepend leven over hoe wij mannen als cowboys leven. En hoe tosti's, die we niet moeten verwarren met harddrugs, daar al dan geen invloed op hebben. 

In vier woorden, één verhaal: Karel's lot heb ik gepoogd een uiterste bescheiden zelf bedachte blogchallenge aan te gaan. Het resultaat is, mag u best weten, niet helemaal naar mijn zin. Maar met de vier woorden die ik via een uiterst ingenieus bedacht systeem toegewezen kreeg nodigden dan ook niet uit voor spektakel.

Op 19 april was het de Landelijke dag tegen Pesten en dat gaf reden om een Blog tegen Pesten te schrijven. Hopelijk lukt het de mensheid ooit deze 'etterende wond aan het lichaam van onze maatschappij' te genezen.

Een week later keek ik terug op het hilarische verhaal rondom de bezorging van onze eigen kast in de kinderkamer. Je eigen klungeligheid vast leggen pleit niet voor je, maar het was zonde om het niet te delen met de digitale wereld. In meten is weten, niet meten is een mooi verhaal gebeurde dat dan ook.

Stats: 261 mensen bezochten het blog 'Meten is weten, niet meten is een mooi verhaal'. Het is de eerste keer dit jaar dat een dergelijk aantal bezoekers voor één blog behaald werd! Waarvoor dank!

Gelezen deze maand: Het Schotse Koffie Incident op Michielziet vond ik (naast mijn eigen verhalen natuurlijk, duh) één van de betere verhalen die ik deze maand gelezen heb.

Klassieker op dit blog: Dat was even zoeken. Klassieker is ook wel een groot woord. Heb ik dat bedacht? Nou ja, Lachen op de VVE-vergadering vind ik zelf nog steeds erg leuk. Een post van maart 2012.

Welk artikel heeft u in april het met het meeste plezier gelezen?


Geen opmerkingen: