woensdag 4 maart 2015

Artikelen Top-5

Statistieken weten mij in veel gevallen wel te boeien. Zo ook de statistieken van mijn blog bijvoorbeeld. Hiernaast ziet u altijd de beste blogs van de laatste 30 dagen. Maar hoe zit het eigenlijk met de alltime favorites van deze blog?

1. Het engeltje van Ezrah is uitgeput (5743 pageviews)
Een beetje verklapte ik het al in het artikel legendarisch blog. Dit artikel staat op eenzame hoogte op nummer 1. Geschreven in januari 2012 en het heeft dus ook een aardige aanloop mogen nemen. Het werd geschreven naar het inslapen van onze labrador en wordt dus nog dagelijks gelezen. Om u wel een beetje de waarheid te zeggen: Er lijken in dit artikel wat zoekwoorden te zitten die Google erg aanspreekt. Vandaar het hoge aantal pageviews.

2. Thinking out Loud: Bedankt, het was hartverwarmend (471)
Zet iets op het web over trouwen of kinderen en je weet één ding zeker. De pageviews zullen je om de oren vliegen. Zo ook dit artikel dat geschreven werd (aanleiding was mijn mislukte speech in real life (-:) twee dagen naar ons huwelijk. In elk geval het meest recente artikel in deze top 5, want gepubliceerd afgelopen november.

3. Kerstversiering aan de Baaksebeek (369)
Sinds december 2011 scoort dit artikel in een bepaalde maand hoge ogen. Je mag zelf raden welke maand dat is. Nietsvermoedend plaatste ik wat foto's van onze meest recente kerstversieringen op mijn blog. Afgelopen december kwamen aardig wat bezoekers via verschillende zoekmachines er toch weer op terecht.

4. Humor: PEC-Trainer Ron Jans woedend over vertrek Diederik Boer (314)
Ik ben een geweldige fan van De Speld. Heel af en toe plaats ik zelf eens een satirisch verhaaltje, die het niveau van De Speld niet halen. Toch werd dit artikel redelijk veel bezocht. Het ging natuurlijk over PEC en als Zwollenaar heb ik uiteraard veel mensen in mijn online vriendenkring die aan het retweeten en sharen sloegen. Overigens ook de enige voetbalgerelateerde post in deze top 5. 

5. Het 56e Nationaal Kamp Hattem (259)
Het doet mij deugd dat ik mijn andere hobby ook nog even mag noemen in deze top 5. Jaarlijks schrijf ik een klein verslagje over de beleving van het leukste avontuur in de natuur die je kan beleven. Een aanrader voor ieder. Dit artikel werd geschreven in 2013 naar wat wij noemen 'weer een geslaagde kampweek'.

Het overzicht is tot stand gekomen met dank aan de statistieken die Blogger (het platform) zelf bijhoudt. Aangezien deze nog weleens aangeeft dat er ook veel mensen uit Polen en Israël op bezoek komen heb ik soms bescheiden twijfels. Maar dat de volgorde van deze top 5 klopt daar ben ik wel van overtuigd.

Natuurlijk hoop ik snel een blog te schrijven die een serieuze aanval kan doen op de artikelen in deze top 5. 

Overigens zijn er nog meer leuke artikelen te vinden in Het Tofste Van....


Geen opmerkingen: