donderdag 13 oktober 2011

Word Kampvriend van Nationaal Kamp Hattem. Of ga mee!

Oké, nu even wat belangrijks. Dit jaar is de voorbereiding van het 55e Nationaal Kamp in Hattem begonnen. En dus zijn er weer vele handen aan het werk. En dus kijken er weer velen kinderen (nadat Sinterklaas geweest is natuurlijk) uit naar Nationaal Kamp in Hattem. En dus wil ik u iets belangrijks vragen.

Zoals bij iedereen bekend is Nationaal Kamp een organisatie die vrijwel volledig gedragen wordt door vrijwilligers en sponsoren. Ook voor onze stichting zijn deze belangrijker dan ooit. Mocht u ze nog niet kennen. Dan wil ik u nu graag de Kampvrienden introduceren. De Kampvrienden bestaan al jaren en u kan zich er nu bijvoegen. Voor € 17,50 per jaar steunt u het Nationaal Kamp al, een iets grotere gift is natuurlijk welkom. Middels deze link kunt u een donatie doen. En zo kunnen wij een leuk Nationaal Kamp blijven organiseren.

Maar ik ga nog meer vragen. Want misschien heeft u wel een zoon, dochter, neefje, nichtje of vage kennis op school zitten in groep 7 of groep 8. En gaat deze misschien wel op kamp. Dan kan dat kamp nooit zo bijzonder zijn als ons Nationaal Kamp. Natuurlijk, een speurtochtje en bonte avond is zo in elkaar geflanst en ja, daar kun je veel plezier aan beleven. Als je niet op de hoogte bent dat dit ook kan met honderden andere kinderen uit heel Nederland in een groot bos waar vijf dagen lang een grote organisatie voor u ter beschikking staat. Kortom, is er een school die interesse heeft om mee te gaan naar Nationaal Kamp Hattem dan is dit een kans voor open doel. Laat het even weten via www.nationaalkamp.nl en 100% zeker dat deze school geen spijt krijgt!

Kampvriend worden of meegaan als kind met Nationaal Kamp. Het zou je aangeboden worden..... Mazzelaars!


1 opmerking:

Sophie zei

Helemaal leuk!